Home In de media

Lijst Pim Fortuyn
Eindhoven

Wie zijn wij en...wat willen
 wij in Eindhoven

(Lees verder...)

 

Fractieleden
Lijst Pim FortuynRudy Reker
Fractievoorzitter
Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster
Commissielid
Tjerk Langman

CommissielidMari Nijs
Commissielid
Maik Barten
Jonge FortuynistenLex Cornelissen
Jonge Fortuynisten 

LPF 'doet het' op één A4'tje

 

Franz Léharplein alsnog in commissie

 

December 2012

 

Frans Léharplein Eindhoven

 

In de raadsvergadering van 4 december 2012 heeft onze fractie de raadsinformatiebrief van het college, aangaande de onveilige situatie op het Franz Leharplein op de agenda laten zetten van de eerstvolgende commissievergadering van 15 januari 2013. Wij zijn namelijk van mening dat het college de bewoners in Gestel serieus moeten nemen en niet moeten afdoen met een ‘softe aanpak’ en een boterzacht actieplan, wat gezien de ervaring en hardnekkige problemen niet gaat werken.

Plan van aanpak te soft

 

En wéér zijn ouderen het kind van de rekening


'Gratis met de bus voor 65 plus' is bijna verledentijd


Opinie pagina Eindhovens Dagblad 20 oktober 2012


Absurde prijs voor 'gratis' bus

Na vijf jaar gratis openbaar vervoer voor 65-plussers en kinderen tot 12 jaar wil het college van B&W van Eindhoven dat - gratis - per 1 januari 2013 afschaffen. Ondanks het feit dat een evaluatie in augustus 2011 alleen maar positieve resultaten te zien geeft. Ouderen voelen zich zo langzamerhand een sluitpost in de gemeentelijke begroting worden.

Hoewel het in het verleden zo mooi werd voorgespiegeld, is zorgeloos genieten van je oude dag tegenwoordig geen vanzelfsprekendheid meer. Meer en meer ouderen ondervinden de gevolgen van de huidige economische crisis. Het Eindhovens college gaat er in haar zienswijze ten onrechte van uit dat alle ouderen er financieel warmpjes bij zitten. Dat dit een grote misvatting is moge eenieder duidelijk zijn.

 

Ook Fortuyn zou voor 'kinderpardon' zijn

 

Eindhovens Dagblad, 2 februari 2012


Voor- en tegenstanders van een generaal 'kinderpardon' laten van zich horen


'Niet verrassend dat je ook hier de zwijgende meerderheid die vóórstander zijn van het 'kinderpardon' niet hoort'


Door de huidige asiel- en immigratiewetgeving dreigde onlangs weer een puber teruggestuurd te worden naar zijn geboorteland. Nu was het de inmiddels 19-jarige in Angola geboren Mauro, die als kind van 9 jaar door zijn moeder op het vliegtuig was gezet en nu symbool staat voor al deze alleenstaande pubers, waarvan velen langer bij pleeggezinnen of gastouders in Nederland wonen dan bij hun eigen moeder in hun geboorteland.

 

Eindhovens Dagblad: Geen subsidie Vagevuur


Woensdag 10 december 2008

EINDHOVEN - Vanaf 1 januari 1995 is bij de stichting Het Vagevuur, een Eindhovense homoclub, één persoon in het kader van de toenmalige Melkert-regeling werkzaam geweest.

 

Commentaar PvdA-raadslid J. van den Biggelaar in ED


Onderstaand commentaar van PvdA-raadslid Jan van den Biggelaar was te lezen in het ED, een reactie van de Lijst Pim Fortuyn op dit stuk is elders op deze website te lezen onder de titel 'Het woord als wapen...'.

Van Abbe buigt voor dreigementen

door Jan van den Biggelaar. woensdag 03 september 2008

De protestmars tegen Zwarte Piet vanuit het Van Abbemuseum is zaterdag 23 augustus onder dreigementen van geweld niet doorgegaan.

 

Eindhovens Dagblad: Rel rond protest tegen Zwarte Piet

 
Eindhovense protestmars absurd

door Yolanda de Koster en Rob Schoonen. vrijdag 29 augustus 2008

EINDHOVEN - De protestmars morgen tegen het 'racisme van het fenomeen Zwarte Piet' heeft lokaal en landelijk tot flinke ophef geleid. "De veiligheid van de mars wordt onder de loep genomen", laat woordvoerster van het Van Abbemuseum Nicole de Boer desgevraagd weten.

Het Van Abbemuseum wordt overspoeld door felle e-mails. Ook op de internetsite van deze krant wordt volop gereageerd. De strekking van deze reacties is dat de kunstenaars 'af moeten blijven' van dit typisch Nederlandse feest.

 

ED: Plan voor bezichtigingskelder bij klooster Mariënhage ligt stil


door Peter Scholtes. donderdag 28 augustus 2008

EINDHOVEN - De planvorming voor de bouw van een bezichtigingskelder met de fundamenten van het middeleeuwse klooster bij Mariënhage in Eindhoven ligt stil. De financiering van de twee miljoen euro vergende kelder is nog niet rond.

 

De Telegraaf: Felle reacties op protestmars tegen zwarte piet


EINDHOVEN - Bij het Van Abbemuseum in Eindhoven komen sinds enkele dagen veel boze e-mails en telefoontjes binnen vanwege een protestmars tegen zwarte piet die twee kunstenaars zaterdag in de binnenstad houden. De kunstmanifestatie is onderdeel van een lopende tentoonstelling van het museum.

 

Omroep Brabant: LPF ergert zich aan protestmars tegen Zwarte PietEINDHOVEN - Charles Esche, directeur van het Van Abbemuseum in Eindhoven, kan zich later dit jaar beter verstoppen. Als het aan de Lijst Pim Fortuyn in de Eindhovense gemeenteraad ligt, dan neemt Zwarte Piet hem na het komende Sinterklaasfeest in een zak mee naar Spanje.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 5

Volg ons ook op Facebook

Welkom bij
Lijst Pim Fortuyn


Log in / Registreer

 

Lid worden
van de
Lijst Pim Fortuyn
Eindhoven

Klik verder

 

 

Nieuwsbrief

Aanmelden

Afmelden

 

De Puinhopen van Acht jaar Paars

Lees hierAuteur: Pim Fortuyn