Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Europese verkiezingenColumn Zondagsnieuws 31 mei 2009

Wat zijn wij weer blij. Op 4 juni mogen de inwoners van 27 Europese landen weer naar de stembus om hun stem uit te brengen. Europese landen zeg ik, dus Turkije zit daar niet bij. Dat moeten wij ook zo houden. Wat dat betreft is de LPF het roerend eens met de PVV van Geert Wilders. Als Nederlanders mogen stemmen voor Europa, is het niet vreemd dat wij het Nederlands belang voorop stellen.

Nederland als grootste (!) nettobetaler van de EU, heeft in het log en bemoeizuchtig Europees Parlement absoluut niets te vertellen. Het is nog erger; onze gekozen Nederlandse parlementariërs, met onze Minister President voorop, lopen als gedresseerde circushondjes halve waarheden en hele leugens te vertellen om de massaal afgestemde Europese grondwet als een ‘nieuw’ Verdrag van Lissabon aan de kiezers te slijten. Erger nog, als de EU – tegen de wil van de Europese bevolking – toch besluit om Turkije op termijn als lid toe te laten, komt er een massa-immigratie op gang met rampzalige gevolgen voor Europa en dus ook voor Nederland. Nu al staat onze Nederlandse cultuur zwaar onder druk en de verdere islamisering van Nederland zal met de komst van miljoenen praktiserende moslims niet meer zijn te stoppen. Dat mogen wij onze kinderen niet aandoen. Economische samenwerking all over the World, ook met Turkije is een prima streven. Maar met alle respect naar de goedwillenden onder hen, blijkt dagelijks weer dat de fundamentalistische islam als religie meer heeft te maken met een uiterst strenge politieke beweging, dan met religieuze ideologieën die wij in de beschaafde wereld voorstaan. Uw stem is daarom belangrijk! Kom op voor uw rechten! Maak op 4 juni uw eigen referendum waar en geef daarmee een duidelijk signaal af aan de Nederlandse regering: Genoeg is genoeg, wij willen baas blijven in eigen land. Rudy Reker, fractievoorzitter Lijst Pim Fortuyn Eindhoven

Laat reactieformulier zien