Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Eindhovens Dagblad: College Eindhoven ziet niets in tipgeld


dinsdag 24 februari 2009 EINDHOVEN - Het Eindhovens college ziet niets in het uitloven van tipgeld bij gewapende roofovervallen of geweldsdelicten. Dat schrijven B en W in antwoord op raadsvragen van de LPF.

Door politie en justitie wordt af en toe tipgeld ingezet in het kader van opsporing, stelt het college. Dat proces wil het college niet verstoren. "Vanuit ons college blijven wij een appèl doen op de burgerplicht, om bijdragen te leveren aan de veiligheid en leefbaarheid in de samenleving" , aldus B en W in zijn antwoorden aan de LPF. Vanuit de gemeente Helmond en Tilburg is in een enkel geval wèl tipgeld in het vooruitzicht gesteld. Volgens het Eindhovens college heeft deze maatregel nog geen resultaat laten zien. Burgemeester en wethouders volgen de ontwikkelingen rondom het uitloven van tipgeld door gemeentebesturen wel op de voet. http://www.ed.nl/regio/eindhovenstad/article4557011.ece Bron: Eindhovens Dagblad 24 februari 2009 

Laat reactieformulier zien

Deel deze pagina