Lijst Pim Fortuyn
Eindhoven

Wie zijn wij en...wat willen
 wij in Eindhoven

(Lees verder...)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid


Dennis Klein
Commissielid

Jonge Fortuynisten

Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster

Foto bij 1 aprilgrap Rudy Reker leuker


1 april 2011

Bron: Eindhoven.dichtbij EINDHOVEN - Rudy Reker, zo ongeveer het laatste LPF-gemeenteraadslid in Nederland, heeft een poging gedaan om een 1 april grap uit te halen. Althans, dat hopen we hier op de redactie. Zijn 'plan' is om het standbeeld van Pim Fortuyn, dat voor zijn woning in Rotterdam staat, naar Eindhoven te halen. De nieuwe bewoners van het huis van 'onze' Pim willen hem niet in brons in de voortuin hebben, en dus gaat het beeld onder de hamer.

"Omdat de politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven het laatste bolwerk is van de grootste Nederlander aller tijden en dit standbeeld op termijn van historische betekenis zal blijken te zijn, zou het juist zijn om dit beeld aan te kopen en het in onze stad te plaatsen", stelt Reker in de raadsvragen die hij hierover heeft doen uitgaan.

Beetje een flauw grapje. De foto die hij daarentegen onderaan het document zette, is een regelrechte dijenkletser. Daar staat hij, Rudy Reker, naast zijn held wijlen Pim Fortuyn, dienstbaar het Nederlandse volk saluterend. Dat lokt dan weer wel een lachsalvo uit. 

1 aprilgrap: LPF-raadslid Rudy Reker wil het beeld van Pim Fortuyn
in Eindhoven neerzetten.
Bron: Eindhoven.dichtbij

Laat reactieformulier zien