Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Jongeren Blixembosch moeten betalen


woensdag 13 januari 2010
Bron: Eindhovens Dagblad
EINDHOVEN - Jongeren in de Eindhovense wijk Blixembosch -of hun ouders- moeten de schade vergoeden die ze rond de jaarwisseling hebben aangericht. Politie en gemeente hebben inmiddels een aardig beeld van wie de veroorzakers zijn. Het zijn jongeren die in de buurt wonen.

In de nacht van de jaarwisseling werden op het plein van winkelcentrum Ouverture plantenbakken omvergegooid, ruiten en prullenbakken vernield en een kliko in brand gestoken. In en rond het winkelcentrum ondervinden bewoners, publiek en winkeliers al langer hinder van lastige jongeren. Om de schade van de nieuwjaarsnacht te kunnen verhalen moet in ieder geval aangifte gedaan worden door alle gedupeerden. De gemeente is -als eigenaar van de openbare ruimte- momenteel aan het inventariseren hoe hoog het schadebedrag is. Burgemeester Rob van Gijzel van Eindhoven kondigde woensdag een reeks van maatregelen aan. Zo zal er -in eerste instantie als proef- cameratoezicht komen. Verder komt er onder meer een (brom)fietsverbod op het plein. Maar ook voor de jongeren wordt iets gedaan. Ze krijgen een sleutelplaats om aan brommers en scooters te sleutelen en er komt een nieuw jongerencentrum. De plek wordt 1 maart bekendgemaakt.
Omvergetrokken plantenbakken bij winkelcentrum Ouverture in de Eindhovense wijk Blixembosch. Bekijk video van ED:

Laat reactieformulier zien