Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Eindhovense probleemwijk Blixembosch wordt aangepakt

        Eindhoven, 6 januari 2010     
       
        Bron: Omroep Brabant
 
EINDHOVEN - Er komen nieuwe maatregelen tegen overlast door jongeren in de Eindhovense wijk Blixembosch. De gemeente maakt binnenkort bekend wat er gaat gebeuren.
Een grote groep jongeren veroorzaakt regelmatig overlast in deze wijk. Tijdens Oud en Nieuw was het weer mis. Vooral Rudy Reker van de LPF in de Eindhovense gemeenteraad ergert zich al lang aan het gedrag van de jeugd in Blixembosch. Op foto's die hij heeft gemaakt is te zien hoe tientallen plantenbakken en afvalbakken zijn omgegooid en opgeblazen. Ook werden er rioolputdeksels gelicht en zijn door vuurwerk diverse winkelruiten, een lampenkap en een stopcontact van een ontmoetingsruimte vernield.

 De politie meldt in een reactie dat ze op oudjaarsdag werd ingeschakeld, toen zo'n twintig tot vijftig jongeren problemen aan het veroorzaken waren. Er was al snel extra inzet nodig, omdat de groep zo groot was. Toen de rust was weergekeerd, is de politie vertrokken. Dat was in de nieuwjaarsnacht tegen twee uur. Later die ochtend bleek dat her en der in de buurt tal van vernielingen waren aangericht. Hiervan is door de politie geen melding gemaakt, omdat er geen aangifte is gedaan en omdat er niemand is aangehouden.

 

Laat reactieformulier zien