Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

VVD'ers weten in campagnetijd Blixembosch wél te vinden


23 februari 2010

Tien jaar lang smeekten de bewoners in Blixembosch de politie en de Eindhovense politiek om daadkrachtig ingrijpen tegen de provocerende overlast van jongeren in deze wijk. Geen enkele politieke partij die in deze periode in Eindhoven was of is vertegenwoordigd heeft in deze jaren de klachten van deze bewoners serieus genomen. Maar ja het is nu verkiezingstijd en de problemen behoren nu, dankzij Rudy Reker en vervolgens het cameratoezicht tot het verleden. Dus bracht Tweede Kamerlid Fred Teeven als voormalig officier van justitie samen met de Eindhovense lijsttrekker Monique List van de VVD nu wél een bezoek aan de Eindhovense wijk Blixembosch in Woensel Noord.

 Hypocriet? Dat zou je wel zo kunnen stellen. Want bijna drie jaar heeft de Rudy Reker van de Lijst Pim Fortuyn zich als enige fractie vastgebeten in deze overlastgevende materie om de wens van de daar gevestigde bedrijven en vele bewoners in Blixembosch in daden om te zetten. Het zal u niet verbazen dat dankzij het cameratoezicht de rust nu is wedergekeerd.   Het Eindhovens Dagblad heeft er een verslag van gepubliceerd.
Redactie. Het zal Monique List zijn ontgaan, dat de oplossing enkele regels eerder al door Reker is aangedragen.  

22 februari 2010

Laat reactieformulier zien