Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

U bepaalt de toekomst van Eindhoven!


Nieuwsbrief: 27 februari 2010 Nog 3 dagen te gaan!

Op woensdag 3 maart mogen u en wij onze stem uitbrengen in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen. Om maar direct met de deur in huis te vallen, vragen wij u middels deze Nieuwsbrief om uw stem aan onze partij toe te vertrouwen. De stemmen die de Lijst Pim Fortuyn Eindhoven op lijst 13 binnenhaalt zijn ook voor u de komende vier jaar, in de nieuwe raadsperiode, van grote waarde. Immers wij – als fractie van de Lijst Pim Fortuyn Eindhoven – hebben de afgelopen vier jaar bewezen te doen, wat wij u vooraf hebben beloofd. Vele Eindhovense burgers kunnen dat dan ook beamen. Niets voor niets is ons thema dan ook: Wij doen wat we zeggen.

Doen wat we zeggen, zullen wij ook de komende vier jaar blijven doen. Niet door helderziendheid, doch gezien de peilingen en de uiterst positieve reactie van Eindhovense burgers tijdens de campagne mogen wij dat dan doen met meerdere raadszetels. Dat dit zeer welkom is zal duidelijk zijn, want er is nog veel, heel veel werk in onze stad te doen. Het bestuur, de fractie en alle kandidaten hebben zich tot het uiterste ingezet om de verkiezingscampagne te doen slagen. Aan alle debatten, een verkiezingscafé of andere politieke bijeenkomsten hebben meerdere kandidaten van de LPF meegedaan. Op deze wijze hebben wij standvastig onze standpunten – dus de visie van wijlen Pim Fortuyn – uiteengezet en toegelicht. Meerdere Eindhovense fracties probeerden tevergeefs munt te slaan uit de successen die de Lijst Pim Fortuyn de afgelopen jaren heeft behaald. Denkt u bijvoorbeeld maar eens aan de wijk Blixembosch, waar meerdere landelijke politici van verschillend pluimage zich de laatste weken door Eindhovense politici van hun lokale afdelingen naar toe lieten brengen. Daar is maar één woord voor: schaamteloos! Niet alleen op de traditionele gemeentelijke verkiezingsborden ziet u onze posters, maar overal in onze stad kom je grote borden tegen, met dezelfde boodschap. Helder en duidelijk zoals u van ons bent gewend. Wellicht is de naam Marco Pastors u opgevallen, als lijstduwer op onze kieslijst. Marco heeft dat graag gedaan om aan te geven dat het gedachtegoed en de visie van wijlen Pim Fortuyn,  bij zowel Leefbaar Rotterdam als bij de Lijst Pim Fortuyn Eindhoven in goede handen is. Rest mij nog om alle sponsoren te bedanken die het ons financieel mogelijk hebben gemaakt om deze geweldige campagne te doen slagen. Bedankt, bedankt, bedankt! Wij hopen oprecht en ik vertrouw er ook op, dat u woensdag massaal op één van onze kandidaten gaat stemmen en voor woensdag nog meerdere mensen kunt bewegen om ook hun stem aan de partij te geven, die doet wat zij zeggen! Rudy Reker, lijsttrekker en fractievoorzitter

Laat reactieformulier zien