Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Een bewoner van Blixembosch aan het woord


12 april 2010 Aantal jongeren in Blixembosch sterk overdreven Althans dat is de mening van een bewoner in BLixembosch. Leest u even mee? Rudy, Een en ander is ook fout in de krant gekomen. Hier werd gesteld dat 10 % van de jongeren van Eindhoven in Blixembosch zouden wonen, hetgeen natuurlijk onzin is. Er schijnen in Blixembosch 13000 mensen te wonen waarvan een 1000 jongeren tussen 12 en 18 jaar. Ik schat even dat er 400 jongeren zijn tussen 16 en 18 jaar.
Nu is er een paar jaar geleden een onderzoek gedaan door von Heijde en Verre naar de vrijetijdsbesteding in Blixembosch. Allereerst schijnt de opsteller zijn rapport te hebben moeten aanpassen omdat het niet dezelfde uitkomst had als wat de gemeente dacht. Na anderhalf jaar of zo kwam het rapport dan toch, maar de ambtenaren vonden het eigenlijk beter dat het rapport onder de tafel bleef. Enfin de uitslag was dat 36 % wil sporten, 17 % uitgaan, 11 % wil eigenlijk niks, 9 % wil graag een plaats om samen te zijn (hangplek buurthuis etc) , 5 % zijn vlindervangers en willen picknicken, etc. Dat betekent dat er in totaal 9 % van 400 is 36 jongeren een hangplek/buurthuis wilden hebben!!!!! (Die 9 % is ook nog kunstmatig tot stand gekomen omdat men achteraf verschillende activiteiten heeft samengevoegd om op die 9 % uit te komen)
Dus voor iets van 36 jongeren gaat de gemeente zoveel geld uitgeven, nog even afgezien van de ellende die de buurtbewoners over zich heenkrijgen. Overigens zou ik erin geïnteresseerd zijn wat er in het eerste rapport geschreven stond, voordat von Heijde en Verre het rapport moesten aanpassen. M vr gr
 
XXXXX Personalia van de afzender is bij de redactie bekend

Laat reactieformulier zien