Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Zachte heelmeesters maken stinkende wonden

27 april 2010 Tjerk Langman namens LPF actief in Vaartbroek Niet alleen in Blixembosch, maar ook nog steeds in Genderdal en Vaartbroek vindt overlast plaats van groepen criminaliserende jongeren. Zijn het in Blixembosch hoofdzakelijke Nederlandse jongeren die daar al meer dan 10 jaar overlast veroorzaken en provoceren naar alles en iedereen. In Vaartbroek zijn het met name Marokkaanse jongeren die al meer dan 10 jaar en dus te lang de goede naam van de wijk Vaartbroek geweld aandoen. De Eindhovense politici – als baas van Eindhoven (!) – bedrijven al vele jaren struisvogelpolitiek. ‘Wat zij niet willen weten bestaat dan ook niet’ lijkt hun gedachtegang te zijn. Alleen tijdens de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen zijn er enkele raadsleden geweest die zich in deze wijken durfden te vertonen. Beloften die daar worden gedaan, smelten na de verkiezingen als sneeuw voor de zon, waarbij de goedwillende bewoners wederom in hun tricotje blijven staan. Maar ook de Eindhovense politiechefs en justitie zijn te laf gebleken om adequate maatregelen te nemen om de overlast en provocaties te doen beëindigen. Pure onwil, dus opzouten is het advies van de LPF fractie.

Nee, wat de fractievoorzitter van de Lijst Pim Fortuyn altijd moet aanhoren is: ‘Wij hebben te weinig politie in Eindhoven, maar we hebben wel 43 buurtbrigadiers. Dat lijkt veel maar het is bij lange na niet voldoende. Maar als de buurtbrigadiers ook nog aan handen en voeten zijn gebonden door onzinnige regeltjes, die hun optreden beperken, kun je deze buurtbrigadiers beter met een laser gun achter een boom zetten. Met het geld wat zij daarmee voor de schatkist verdienen, kan je de schade betalen die deze jongeren aanrichten. Maar ja, psychische schade door onleefbaarheid, omdat sommige bewoners in deze wijken niet meer buiten durven komen is niet in geld uit te drukken. De fractie van de Lijst Pim Fortuyn Eindhoven – die nu in haar tweede periode in de gemeenteraad van Eindhoven zitting heeft – is de enige fractie die Openbare Orde en Veiligheid als belangrijkste speerpunt in haar programma heeft opgenomen. Dat niet alleen, het is ook de enige fractie die heel veel aandacht geeft en veel tijd besteedt om deze overlast te doen beëindigen. De LPF is ook de enige fractie die daadwerkelijk de ontoelaatbare overlast en provocaties op de agenda zet. Dit tot onvrede van andere partijen, die in de gemeenteraad zitten. Maar ja, u als burgers heeft er op 3 maart 2010 voor gezorgd dat de Linkse partijen weer voor 4 jaar een meerderheid vormen in de Eindhovense raad. Dus gaan stemmen en uw stem uitbrengen op de juiste partij is en blijft ontzettend belangrijk. Dus ... Het Eindhovens Dagblad van 27 april stond bol met verschillende artikelen over deze overlast in Vaartbroek. Ook Tjerk Langman namens de bewonersverenging en eerder kandidaat gemeenteraadslid van onze fractie, werd met name in meerdere artikelen genoemd. Hoewel de papieren krant veel uitgebreider is dan het ED op internet. Hieronder toch enkele links naar deze artikelen in het ED. http://www.ed.nl/regio/eindhovenstad/6602300/Geen-grip-op-zware-probleemjeugd.ece http://www.ed.nl/regio/eindhovenstad/6606139/Vaartbroek-wil-cameratoezicht-terug.ece?start=1&sort=desc#reakties http://www.ed.nl/regio/eindhovenstad/6602300/Geen-grip-op-zware-probleemjeugd.ece De redactie

 

 

Laat reactieformulier zien