Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Het blijft maar doorgaan!

De hier onderstaande tekst is via een digitale Nieuwsbrief naar onze abbonees gestuurd

29 mei 2010 Na Vaartbroek en Blixembosch is nu ook Mensfort aan de beurt. Hangjongeren die sinds enkele weken de buurt terroriseren waardoor bewoners van deze wijk vrezen voor hun have en goed. Maar ook dat zij zich bedreigd voelen en enkele al bedreigd zijn door deze groep ontspoorde jongeren. De algemene vraag is dan ook: “Wat doet de gemeente in samenwerking met de politie hieraan?” Antwoord:

“Waarschijnlijk hetzelfde als in Vaartbroek en Blixembosch, dus pappen en nat houden zodat de situatie steeds verder escaleert.” Mocht het helemaal uit de hand lopen dan krijgen de betreffende jongeren een onderkomen toegewezen van - schrik niet - 40.000 euro (Jane Austenlaan in Blixembosch*) terwijl de omwonenden met de problemen blijven zitten. Het is nog steeds zo in Nederland, en dus ook in Eindhoven, dat er voor de daders goed wordt gezorgd en dat de slachtoffers het maar op eigen houtje moeten zien te rooien.

Het beleid in deze van de PvdA wethouder (waarschijnlijk afgekeken van de PvdA knuffelcoryfee Job Cohen) valt natuurlijk zwaar te bekritiseren. Maar ook de politie gaat in deze niet vrij uit. Consequente handhaving van de orde o.a. ter bescherming van zich wel sociaal gedragende burgers in Eindhoven is al jaren ver te zoeken. Er is wel een Actieplan Integrale Veiligheid 2010/2011 verschenen maar dit wordt door de LPF Eindhoven gezien als een stuk zelfbevrediging van de Eindhovense politie. Veel lullen en weinig poetsen. Laat ik hierbij wel één ding voorop stellen, de dienders treft geen blaam. Ook zij willen meer (harde) actie maar krijgen de ruimte niet van hun superieuren en de politiek. Wij als Lijst Pim Fortuyn blijven ons inzetten voor een veiliger Eindhoven onder andere door intensieve contacten met de burgers en het blijven stellen van raadsvragen. Charles Stroek, raadslid Lijst Pim Fortuyn * Inclusief personeelskosten over vijf jaar loopt dit bedrag op tot 470.000 euro.

Laat reactieformulier zien