Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

 

Wie wordt het raadslid van het jaar in Eindhoven?


November 2011
Ook dit jaar wordt  in Eindhoven de verkiezing georganiseerd van het raadslid van het jaar. Wie is er opgevallen en heeft zich onderscheiden? Bijvoorbeeld door initiatief, inhoudelijke bijdrage, rol in het debat, zichtbaarheid in de stad of resultaat? De verkiezing is bedoeld om op een positieve manier aandacht te besteden aan het raadswerk. Naast het raadslid van het jaar zal ook de beste fractie in de bloemetjes worden gezet en wordt  het talent van het jaar gekozen. De inwoners van Eindhoven worden uitgenodigd hun stem uit te brengen. Dat kan vanaf nu  tot 16 december.

Ze worden gevraagd  daarbij ook aan te geven waarom  ze tot hun keuze zijn gekomen. Ook ambtenaren , journalisten en prominente Eindhovenaren  zullen bij de stemming worden betrokken. De uitslag van de verkiezing zal op 20 december worden bekend gemaakt, onmiddellijk na de laatste vergadering van de gemeenteraad van 2011. Het is de vierde keer dat de verkiezing plaatsvindt. Het raadslid van het jaar 2011 ontvangt de Jan Van den Biggelaar wisselbokaal. De organisatie is in handen van een onafhankelijk comité onder de vlag van de Stichting Raadslid van het Jaar. Stemmen kan op:  www.raadslidvanhetjaar.nl http.//twitter.com@besteraadslid

Laat reactieformulier zien