Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Typisch Eindhoven, geen rekening houden met buurtbewoners

Via Facebook ontvangen. Hoi Rudy,

"Aparte Turkse feestzalen is dat wat we willen en moet dat bestemmingsplanproces geniepig geheim gehouden worden omdat het niet duidelijk mag worden dat er mogelijk een negatief advies werd uitgebracht terwijl de wethouder beweert dat het ambtelijk advies alleen maar positief is ? Mag er niet gestaafd kunnen worden of de wethouder mogelijk liegt en moet het daarom in de doofpot?

Als de nieuwbakken wethouder Yasin geen openheid wil geven is de twijfel over het ambtelijk advies terecht en heeft Rudy Reker helemaal gelijk met het steeds geheimhouden van onwelgevallige zaken. Dré Rennenberg heeft daar altijd al tegen geageerd. De rest van de Raad speelt het verstoppertje spelen braaf mee. Zwak en met uiterst dubieuze redenen. De burger moet vooral niet veel te weten komen en is er slechts om de zaken te betalen. Onsmakelijk bestuur. Liegt de nieuwe wethouder of niet ? Men zal het nooit te weten komen. Ook bij de orgelpleinzaken was de transparantie in aanvang ver te zoeken. Leve Reker en Rennenberg. Wat doet SP en CDA ? Mee huichelen ? Van de VVD en PvdA hoeven we op dat front niet al te veel te verwachten ? De hoop maar vestigen op een man als Marco van Dorst ? Konkelfoest hij mee met de stiekem scene?"

 

Studio 040

Laat reactieformulier zien

Deel deze pagina