Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden Lijst Pim Fortuyn


Rudy Reker
Fractievoorzitter


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid

  
Mari Nijs 
Commissielid

 Willie van Veen
Commissielid

  
Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

 

Lijst Pim Fortuyn steunt GeenPeil

Het wordt tijd dat Den Haag en Brussel naar ons gaan luisteren!

 

De LPF Lijst Pim Fortuyn Eindhoven steunt de handtekeningactie van GeenPeil voor een EU-referendum. Komende zaterdag 12 september op de ´Dag van de Democratie´zijn wij te vinden op het Stadhuisplein in Eindhoven, waar u ook een steunverklaring kunt ondertekenen. Democratie krijg je niet cadeau, maar moet je met hand en tand verdedigen, aldus de fractievoorzitter Rudy Reker.

Den Haag negeert burger
Aanleiding voor de actie is het associatieverdrag tussen de EU en de Oekraïne. Met dat verdrag spreken beiden af dat de EU de Oekraïne politiek en financieel zal steunen en de Oekraïne op haar beurt de Europese normen invoert. Dit terwijl de burger niets is gevraagd. De LPF vindt dit onacceptabel en steunt daarom GeenPeil in haar strijd voor een referendum over dit verdrag. Om zo’n referendum te realiseren zijn 300.000 handtekeningen nodig.

Burgerplicht
Reker noemt het tekenen van de referendumaanvraag een burgerplicht. “Of je nu voor of tegen Europa bent, feit is dat Den Haag sinds jaar en dag alle macht toe-eigent en de burger over de meest belangrijke zaken niet raadpleegt. Met het steunen van deze actie tekenen wij verzet aan. Het wordt tijd dat Den Haag en Brussel naar ons gaan luisteren! Maar dat gaat niet vanzelf. Pim Fortuyn zei al: ‘Het is niet een kwestie van u vraagt en wij draaien. Wie verandering in dit land wil, zal in beweging moeten komen.’ Ik roep daarom iedereen op om de referendumaanvraag te tekenen via www.geenpeil.nl of zaterdag 12 september in onze kraam op het Stadhuisplein in Eindhoven.”


DOE UW BURGERPLICHT EN TEKEN NU! >