Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie

Evenals in de voorgaande jaren organiseert de Lijst Pim Fortuyn Eindhoven, i.s.m. onze gemeenteraadsfractie en de Jonge Fortuynisten een Nieuwjaarsreceptie, op zaterdag 17 januari 2009.
U bent hierbij van harte uitgenodigd om onder het genot van een drankje en een hapje een toost uit te brengen op het nieuwe jaar...
De fractievoorzitter in de Eindhovense gemeenteraad Rudy Reker, zal een toelichting geven op enkele zaken die het afgelopen jaar de Eindhovense revue hebben gepasseerd en natuurlijk ook met een blik vooruit op 2009.

Het jaar waarin wij eindelijk de uitspraak van het Hof in Den Haag mogen verwachten inzake het onrechtmatig opheffen van de landelijke Politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn..

 Want doorgaan onder dezelfde naam op de door ons ingeslagen weg heeft om velerlei redenen onze voorkeur. Zoals het er nu uitziet wordt op 28 april 2009 het arrest geveld. Natuurlijk zullen wij t.z.t. de uitslag ook op onze website bekend maken. Het adres daarvan is: www.lijstpimfortuyneindhoven.nl Voor deze Nieuwjaarsborrel hopen wij u te mogen begroeten op: Datum : zaterdag 17 januari 2009 Tijd : 16.00 tot 19.00 uur Locatie : Wijkcentrum ’t Trefpunt, Belgiëplein 20, (de Tempel) 5628 XJ Eindhoven Parkeerplaatsen zijn in ruime mate aanwezig en indien u met het openbaar vervoer komt neemt u lijn 2 Blixembosch oost en stapt u uit op het Belgiëplein. Ook uw kinderen, kleinkinderen, buren en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Met vriendelijke groet, Namens het bestuur van Lijst Pim Fortuyn Eindhoven Alexander van Hattem / Rudy Reker 27 december 2008

Laat reactieformulier zien