Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Nieuwjaarsborrel

Geachte leden en andere belangstellenden, Het bestuur van de Lijst Pim Fortuyn Eindhoven nodigt u hiermede uit om op zaterdag 7 januari 2006, onder het genot van een drankje en een hapje, een toost uit te brengen op het nieuwe jaar en naar we hopen ook op het succes wat we op 7 maart met de verkiezingen kunnen bewerkstelligen.

Voor onze afdeling een heel belangrijk jaar omdat wij – als Lijst Pim Fortuyn met een goed verkiezingsprogramma – voor het éérst in de gelegenheid zijn deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Eindhoven. Tevens kunt u dan op een informele manier kennis maken met de kandidaten, die namens de Lijst Pim Fortuyn meedingen naar een plaats in de gemeenteraad in de 5de stad van Nederland. Ook uw kinderen, kleinkinderen, buren en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De kleinste onder ons worden dan beziggehouden door ’KOOS’ een ballonnenclown zodat u ongestoord kan bijpraten. Locatie : Activiteitencentrum Jagershoef, Lohengrinlaan 1, 5625 EK Eindhoven Datum : zaterdag 7 januari 2006 Tijd : 15.00 tot 18.00 uur Wij hopen dat u tijd vindt om hierbij aanwezig te zijn. Rudy Reker, voorzitter Lijst Pim Fortuyn Eindhoven 31-12-2005

Laat reactieformulier zien