Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Geslaagde Nieuwjaarsborrel

De Nieuwjaarsborrel die Lijst Pim Fortuyn Eindhoven in samenwerking met de Jonge Fortuynisten op 7 januari heeft gehouden is bijzonder succesvol geweest. Niet alleen waren er leden en Jonge Fortuynisten op afgekomen maar ook een aantal niet leden maakten hun opwachting, die dit gebeuren uit het Eindhovens Dagblad hadden vernomen.

Na de nieuwjaarstoespraak van de voorzitter werden politiek getinte zaken, die tijdens zijn betoog aan bod kwamen, met het grootste gemak aan de bar opgelost. Het was Bourgondisch gezellig terwijl de gasten de hun aangeboden consumpties en hapjes goed lieten smaken. De aanwezige kinderen werden in de bijzaal beziggehouden, dus daar had men geen omkijken na. Natuurlijk waren ook de kandidaten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen met hun partners aanwezig en kon er gezellig worden bijgepraat. Terugkijkend kan men stellen dat dit een bijzonder geslaagde middag is geweest, temeer daar we weer een aantal nieuwe leden uit het Eindhovense hebben mogen bijschrijven. Waarvan acte.  Rudy Reker, voorzitter Lijst Pim Fortuyn Eindhoven 8-1-2006

Laat reactieformulier zien