Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

ROC – Dag van de Politiek

Alweer voor het derde jaar achtereenvolgend werd de fractievoorzitter van de Lijst Pim Fortuyn Eindhoven, Rudy Reker voor 29 oktober door het ROC Eindhoven uitgenodigd om als gastdocent over de politiek te komen praten. Dit jaar stond deze dag in het teken van de Amerikaanse verkiezingen. Maar goed, het thema wat Reker was toebedeeld ging uiteraard over ‘Het Gedachtegoed van Pim Fortuyn’. Hoe kan het ook anders, maar dan wel interactief met de studenten. Dat is voor beide partijen prettiger en dat het daarbij niet alleen over de lokale politiek ging zal duidelijk zijn.

Het is verbazingwekkend te noemen hoe groot de belangstelling elk jaar is om de gastlessen met als thema ‘Pim Fortuyn’ bij te wonen. Dit jaar had het ROC dan ook de maximale aantal personen per lesuur gelimiteerd, omdat de ervaring inmiddels had geleerd dat er anders tafels, stoelen en vensterbanken te kort waren. Een compliment – althans dat ervaren wij zo – is dat een docent dit jaar tegen Reker vertelde dat de belangstelling voor zijn bijeenkomsten altijd het grootst waren. Dat was duidelijk meetbaar, omdat studenten zich namelijk vooraf vrijwillig diende in te schrijven. Onder het motto ‘hoe meer zielen, hoe meer vreugde’ tilde Reker niet zo zwaar aan het maximale limiet. Als studenten het ervoor over hebben om een heel lesuur met een staanplaats genoegen te nemen, ben je bij hem aan het goede adres. Het mooiste is natuurlijk dat het ROC multicultureel is met studenten uit verschillende landen met verschillende – religieuze – achtergronden. Reker blijkt telkens weer in staat te zijn om met open vizier zaken bespreekbaar te maken. Als studenten na afloop van de bijeenkomst naar Reker toekomen, hem een hand geven en hem bedanken voor de heldere en duidelijk ‘speech’, zoals zij zeggen is veelzeggend. 


Lijst Pim Fortuyn Eindhoven 7 november 2008

Laat reactieformulier zien