Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Eindhovens Dagblad: Doek valt voor homoclub Het Vagevuur


Door Rob Burg. vrijdag 07 november 2008 | 12:59 | Het pand van stichting Het Vagevuur aan de Kanaaldijk-Noord in Eindhoven.
foto Jurriaan Balke EINDHOVEN - Het Vagevuur, een stichting die feesten en allerlei extreme activiteiten voor homo's organiseerde, heeft na 22 jaar het bijltje erbij neergegooid. Woensdagavond heeft in het pand aan de Kanaaldijk-Noord, waar de stichting sinds 1996 is gevestigd, het laatste feest plaatsgevonden. Op zijn website kondigt het bestuur het afscheid aan. Eerder was op de site nog te lezen dat de stichting in 2009 een doorstart zou maken. Of dat nog gaat gebeuren, al dan niet 'ondergronds', is onduidelijk. Het bestuur onthoudt zich van ieder commentaar. "Wij doen geen mededelingen aan de pers" , zei voorzitter 'Harrie' vrijdag. Enkele weken geleden stelde de plaatselijke LPF-fractie in schriftelijke vragen aan B en W de door de gemeente gesubsidieerde werkplek bij het Vagevuur ter discussie. Navraag bij het Vagevuur leerde dat er sinds twaalf jaar inderdaad sprake is van een 'Melkertbaan'. Het Vagevuur-bestuur meldt op zijn site dat voortzetting van 'onze party-activiteiten niet langer op een verantwoorde manier mogelijk is'. Naar verluidt zouden er, als gevolg van een EO-uitzending van Netwerk en publicaties in deze krant, bedreigingen zijn geuit aan het adres van de stichting. http://www.ed.nl/regio/eindhovenstad/4000921/Doek-valt-voor-homoclub-Het-Vagevuur.ece Bron: Eindhovens Dablad 7 november 2008

Laat reactieformulier zien