Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Verslag bijeenkomst met Rita Verdonk in Leende


Afgelopen vrijdag 31 oktober was Rita Verdonk te gast op een bijeenkomst in hotel Jagershorst in Leende. Een delegatie van de Lijst Pim Fortuyn Eindhoven was erbij om kennis te nemen van haar plannen en aan de discussies deel te nemen. Onderstaand een verslag van het Eindhovens Dagblad.

'Het gaat echt geweldig met Trots op Nederland'

Bron: Eindhovens Dagblad / Door Natasja Weber. vrijdag 31 oktober 2008 | 23:51 | LEENDE - Ja, Rita Verdonk mikt nog steeds op veertig zetels en wil de eerste vrouwelijke premier van Nederland worden. Maar nee, duidelijkheid over hóe ze de kiezer voor zich wil winnen geeft ze nog niet. "Deze maand kom ik met een heldere visie naar buiten en vervolgens maak ik bekend welke mensen mij hierbij gaan ondersteunen." Eén naam wilde ze vrijdagavond al wel prijsgeven, die van voormalig hoofdcommissaris van Amsterdam: Eric Nordholt. De voorvrouw van Trots op Nederland sprak vrijdag op een bijeenkomst van de Limburgse Beleggers Sociëteit in hotel Jagershorst in Leende. Verdonk erkende dat het de laatste tijd erg stil is rondom haar persoon. Bovendien staat haar politieke beweging er in de peilingen niet rooskleurig voor. "Mensen denken misschien dat het niet goed gaat, omdat ik weinig in de kranten sta. Maar ik kan u verzekeren; het gaat geweldig. Er hebben zich al twaalfduizend mensen bij Trots op Nederland aangemeld. We zijn nu druk bezig met de oprichting van een vrijwilligersorganisatie en met het ontwikkelen van een inhoudelijk programma ", aldus Verdonk, die wel meerdere keren opmerkte dat haar beweging om geld zit te springen. In een conferentiezaal van Jagershorst haalde de voormalige minister diverse oude stokpaardjes van stal. Zoals de invoering van een gekozen burgemeester, het behoud van Nederlandse waarden (bijvoorbeeld het sinterklaasfeest) en het bezuinigen op ontwikkelingshulp. Wat betreft de kredietcrisis vindt Verdonk dat het nu hoog tijd wordt om de burgers tegemoet te komen. "Verzin manieren om de economie draaiende te houden in plaats van alleen maar staatssteun te verlenen. Schaf de overdrachtsbelasting af en verlaag de btw met een half procent." http://www.ed.nl/regio/eindhovenregio/3965527/Het-gaat-echt-geweldig-met-Trots-op-Nederland.ece Bekijk ook het videoverslag van ED-tv: http://www.ed.nl/video/regionieuws/article3965549.ece Redactie Lijst Pim Fortuyn Eindhoven 7 november 2008

Laat reactieformulier zien