Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Eindhovens Dagblad: College krijgt fikse tik op de vingers

Door Yolanda de Koster. dinsdag 04 november 2008 | 23:38 | EINDHOVEN - Tegen het voltallige college van Eindhoven is dinsdadagavond een motie van afkeuring ingediend. D66 en VVD hadden hiertoe tijdens de begrotingsbehandeling het initiatief genomen.

De beide oppositiepartijen zijn de stelselmatige slechte, te late en onvolledige informatievoorziening vanuit het college naar de raad meer dan beu. "Dit is geen manier om de stad te besturen en met het hoogste orgaan van de stad om te gaan", aldus M.A. Schreurs (D66). De motie werd met 14 stemmen voor en 29 verworpen. Naast de coalitiepartijen PvdA, CDA en SP stemden ook de oppositiepartijen GroenLinks en de ChristenUnie tegen. Zij vonden een motie van afkeuring te ver gaan. De motie werd gesteund door Leefbaar Eindhoven, het Ouderenappèl, LPF en Eindhoven Nu. Het gros van de tegenstemmers stelde wèl dat het college de informatievoorziening aan de raad moet verbeteren. http://www.ed.nl/regio/eindhovenstad/3984424/College-krijgt-fikse-tik-op-de-vingers.ece Bron: Eindhovens Dagblad  5 november 2008 

Laat reactieformulier zien