Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Omroep Eindhoven: Het Vagevuur voorlopig dicht


05-11-2008 10:11 Het Vagevuur sluit voorlopig haar deuren. Volgens een bron wordt het laatste feest 5 november gegeven. De site is al twee weken niet meer bereikbaar.

In het pand van Het Vagevuur aan de Kanaaldijk Noord werden extreme homo-seksfeesten gegeven. Het Vagevuur kreeg een lawine van negatieve telefoontjes te verwerken nadat het negatief in de publiciteit kwam in het tv-programma Netwerk. Aanleiding waren raadsvragen van de LPF Eindhoven. Die gingen vooral over de rol van de gemeente als vermeende subsidieverstrekker. Een van de vrijwilligers werkt namelijk al twaalf jaar als administratieve kracht bij Het Vagevuur in een gesubsidieerde baan. Het Vagevuur is ontstaan uit de actiegroep De Roze Driehoek. Het pand stond eerst in Hemelrijken, maar moest onder druk van de buurtbewoners naar een andere locatie. http://www.dezendervooreindhoven.nl/actueel/nieuws/het-vagevuur-voorlopig-dicht  Bron: Omroep Eindhoven 5 november 2008 

Laat reactieformulier zien