Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Eindhovens Dagblad: Schrappen LPF door Kiesraad terugdraaien

 
Woensdag 04 juni 2008 DEN HAAG/EINDHOVEN - Fractievoorzitter Rudy Reker van de Eindhovense gemeenteraadsfractie Lijst Pim Fortuyn wil dat de Raad van State de Kiesraad op de vingers tikt.

Die heeft naar de mening van de eenmansfractie ten onrechte de aanduidingen 'Fortuyn' en 'Lijst Pim Fortuyn' uit het kiesregister geschrapt. Nu de twee aanduidingen geschrapt zijn, kan momenteel niemand onder die namen meedoen aan de komende verkiezingen voor de Tweede Kamer en het Europese Parlement. De Kiesraad zegt geen keuze te hebben gehad omdat de politieke groepering LPF niet meer bestaat. Op de laatste algemene ledenvergadering in Poeldijk is besloten de LPF op te heffen. Reker was daar furieus over. Gisteren in Den Haag zei hij dat die vergadering niet volgens de regels is verlopen. Reker verloor het kort geding dat hij ijlings aanspande om het opheffingsbesluit dat de partij nam terug te draaien. "We voeren momenteel een hoger beroepszaak. De Kiesraad had tenminste moeten wachten op de uitspraak", vindt de fractievoorzitter. De Eindhovense politicus is bang dat anderen nu aan de haal gaan met de aanduidingen. Reker wil onder de naam Lijst Pim Fortuyn een gooi doen naar een kamerzetel bij de komende landelijke verkiezingen. De Raad van State neemt binnen zes weken een beslissing over het besluit van de Kiesraad. http://www.ed.nl/regio/eindhovenstad/3219062/Schrappen-LPF-door-Kiesraad-terugdraaien.ece Bron: Eindhovens Dagblad
Lijst Pim Fortuyn 4 juni 2008

Laat reactieformulier zien

Deel deze pagina