Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Mooi rapport voor website Lijst Pim Fortuyn

De website van oud-GroenLinks raadslid Rene Kerkwijk [link] http://www.renekerkwijk.nl/entry/2288/digitale_rapportcijfers_voor_e is één van de weinige plekken op het internet waar met enige regelmaat een blik wordt geworpen op de Eindhovense politiek.

 Zo nu en dan zijn hier dan ook best aardige artikelen te vinden zoals ook het afgelopen weekend het geval was. In dit artikel worden de websites van de 11 politieke partijen in Eindhoven onder elkaar gezet en bekeken op grond van inhoud en vooral actualiteit. De website van de Lijst Pim Fortuyn komt samen met de VVD-site als beste uit deze vergelijking (rapportcijfer 8). Vanaf het moment dat onze partij in de Eindhovense gemeenteraad is vertegenwoordigd zijn we bezig geweest om zoveel mogelijk informatie over onze activiteiten binnen de raad en de diverse commissies met de burgers te delen. Het internet is hier natuurlijk een ideaal middel voor. Uit het feit dat op websites van andere partijen nog wordt gesproken over inmiddels opgeheven commissies en informatie over raadsleden bijvoorbeeld ontbreekt of erg achterhaald is, mag dan ook opgemaakt worden dat deze visie helaas bij lange na niet door de hele Eindhovense politiek gedragen wordt.  Redactie Lijst Pim Fortuyn Eindhoven 22 augustus 2006
 

Laat reactieformulier zien