Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden Lijst Pim Fortuyn


Rudy Reker
Fractievoorzitter


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid

  
Mari Nijs 
Commissielid

 Willie van Veen
Commissielid

  
Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Bloemenhulde bij De Tongelreep


Nadat het Ouderen Appél schriftelijke raadsvragen had gesteld en de Lijst Pim Fortuyn een brief naar het Eindhovens college, raadsleden en de media had geschreven over de bittere noodzaak van het zéér gewenste bruggetje over de Tongelreep, bij verzorgingshuis ‘’De Weerde’’, deed ook ‘’Leefbaar Eindhoven’’ een duit in het zakje door de Scouting Stratum, op zaterdag 19 mei letterlijk een brug te laten bouwen tussen de twee oevers.

Tegenstanders van het kleine bruggetje, waaronder het college van onze stad en een aantal milieufreaks – waarschijnlijk is milieuterroristen een beter woord – halen alles uit de kast om de ouderen en zieken uit onze samenleving een beetje ontspanning in de Genneper Parken te onthouden, waarvan sommige ouderen in de laatste nadagen van hun leven verkeren. Beter kunnen we hier dan ook spreken van het misgunnen van noodzakelijke ontspanning van onze oudere medemensen. Hiermee wordt gelijk het faillissement aangetoond van dit gemeentebestuur – PvdA, SP en CDA – wat onder het collegeprogramma ‘’Eindhoven Eén’’ in 2006 aan de slag is gegaan. Natuurlijk was onze fractievoorzitter Rudy Reker en Paul Mulder van het OA daarbij aanwezig en stonden zij beiden in het natuurgebied te wachten op de eerste rolstoel die deze brug mocht oversteken, om deze met bloemen te kunnen ontvangen. Tijdens het bouwen van deze brug, hebben zowel Paul als Rudy met eigen ogen en oren kunnen zien en horen, wat een stelletje egoïsten er onder de milieufreaks zitten. ‘’De mensen kunnen toch vanaf hun balkon of vanaf de andere kant het natuurgebied inkijken’’ of ‘’Ik moet er niet aan denken dat hier straks allemaal oudjes met rolators lopen, dan kunnen wij niet meer fietsen’’. Te triest om alles wat wij gehoord hebben hier te beschrijven. Ik, ikke, ikke en de rest kan stikken, is blijkbaar hun levensmotto. Jawel, we leven nu in 2007, maar er is nog veel werk te doen. Denk daar maar eens aan als u de volgende keer weer naar de stembus mag! 
20-5-07 Redactie Lijst Pim Fortuyn Eindhoven