Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Eindhoven goed vertegenwoordigd op Lijst Vijf FORTUYN


Op het verkiezingscongres van de Lijst Pim Fortuyn van 30 september is de kieslijst voor de Tweede Kamer verkiezingen van 22 november aanstaande vastgesteld. Onze Eindhovense afdeling is goed vertegenwoordigd op deze lijst met twee plaatsen.

Op plaats 11 staat Eindhovens steunraadslid Alexander van Hattem als vertegenwoordiger van de fortuynistische jongerenbeweging. Hij studeert geschiedenis aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, is voorzitter van de Jonge Fortuynisten, de officiƫle landelijke jongerenorganisatie van de Lijst Pim Fortuyn en is voor de Eindhovense afdeling actief in vier raadscommissies. Op plaats 17 is onze fractievoorzitter Rudy Reker terug te vinden. Na lange tijd actief te zijn geweest in de autowereld en financiƫle dienstverlening vertegenwoordigt hij sind maart van dit jaar onze partij in de Eindhovense gemeenteraad. Meer informatie over onze campagne kunt u vinden op LijstVijfFortuyn.nl.
Rudy Reker en Lijsttrekker Olaf Stuger 3-10-06 Redactie Lijst Pim Fortuyn

Laat reactieformulier zien