Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Lijst Fortuyn op campagne in Eindhoven


Als opstap naar de komende Tweede Kamer verkiezingen, waar de Lijst Pim Fortuyn onder de naam Lijst vijf Fortuyn aan mee zal doen, komt op dinsdag 7 november het campagneteam – met een opzichtige bus – naar oost Brabant en zal ondermeer onze stad Eindhoven aandoen, waar zij heel de middag en avond zullen verblijven.

In de middaguren is er een inloopspreekuur in de bus. In het centrum zal een aantal kandidaten folders met de 5 hoofdpunten opstaan van het landelijke verkiezingsprogramma verspreiden, een programma zoals Pim Fortuyn het bedoelde. ’s Avonds is er een verkiezingsbijeenkomst in Hotel Eindhoven.

Om u in de gelegenheid te stellen om met de kandidaten, waaronder de lijsttrekker Olaf Stuger, running-mate Mat Herben, João Varela en anderen kennis te maken, nodigen wij u hiervoor van harte uit. Maar ook de Eindhovense kandidaten Alexander van Hattem en Rudy Reker willen u daar graag te woord staan. Voor u wordt er voldoende gelegenheid gereserveerd om al uw vragen te stellen. Het programma voor de regio oost Brabant is als volgt. Den Bosch Centrum: Folderen + inloopspreekuur 11.00 – 13.00 uur
Helmond Centrum: Folderen + inloopspreekuur 13.00 – 14.00 uur
Eindhoven Centrum: Folderen + inloopspreekuur 14.00 – 17.00 uur Hotel van der Valk Verkiezingsavond 20.00 – 22.00 uur Wilt u weten op welke locatie wij ons deze dag bevinden, dan kunt u bellen naar 0654 905959. Meer bijzonderheden vindt u op www.lijstvijffortuyn.nl. 3-11-06 Redactie Lijst Pim Fortuyn

Laat reactieformulier zien