Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Uitnodiging Nieuwjaarsborrel & Informatie Provinciale Statenverkiezingen

  Het bestuur van de Lijst Pim Fortuyn en de gemeenteraadsfractie Eindhoven, alsmede de Jonge Fortuynisten nodigen u hiermede van harte uit om op zaterdag 13 januari 2006, onder het genot van een drankje en een hapje, een toost uit te brengen op het nieuwe jaar. Voor onze partij weer een belangrijk jaar, omdat er op 7 maart 2007 Provinciale Statenverkiezingen worden gehouden.

Onze fractievoorzitter in de Eindhovense gemeenteraad, Rudy Reker zal een korte toelichting geven op het bewogen jaar wat achter ons ligt en samen met u een blik vooruit werpen op 2007.

Ook kunnen wij u nu vertellen, dat de Lijst Pim Fortuyn voornemens is om met de Provinciale Statenverkiezingen van Noord Brabant mee te doen, mits zich daar goede kandidaten voor aanmelden. Mocht u interesse hebben om zich als Brabantse kandidaat aan te melden, doe het dan per omgaande op 0654 90 59 59. Er rest ons niet meer zoveel tijd. Voor de Nieuwjaarsborrel hopen wij u te mogen begroeten op: Datum : zaterdag 13 januari 2007
Tijd : 16.00 tot 19.00 uur
Locatie : Wijkcentrum ’t Trefpunt, Belgiëplein 20, (de Tempel) 5628 XJ Eindhoven Ook uw kinderen, kleinkinderen, buren en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Met vriendelijke groet, Alexander van Hattem, Lijst Pim Fortuyn Eindhoven  28-12-06 Redactie Lijst Pim Fortuyn

Laat reactieformulier zien