Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

TV-tip!

 
Vanwege de vele positieve - en natuurlijk ook negatieve - reacties die we hebben gekregen op het stellen van de raadsvragen over de Al Gore-film hebben geven we u de volgende TV-tip:

In de aflevering van Pauw en Witteman van 5 december sprak de heer Theo Richel van de Groene Rekenkamer toevallig ook over dit onderwerp. De uitzending is via deze link te bekijken. http://pauwenwitteman.vara.nl/uitzending.php?id=79 Theo Richel, wetenschapsjournalist en klimaatveranderingsscepticus. Sinterklaasdag is met lokale temperaturen van 15 graden celcius uitzonderlijk warm. De novembermaand was ook al bovengemiddeld warm. Zijn dit tekenen van een veranderend klimaat? De Amerikaanse ex-vice president Al Gore deed onlangs Nederland aan met zijn film 'An Inconvenient Truth' die een angstaanjagned beeld schetst over het klimaat op drift. Theo Richel ziet de toekomst echter niet zo somber in. Bovendien is zijn stelling "hoe heter hoe beter". * de sceptische milieuwebsite Groene Rekenkamer waar Richel voor schrijft. http://www.groenerekenkamer.nl/  6-12-06 Redactie Lijst Pim Fortuyn

Laat reactieformulier zien