Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Rudy Reker genomineerd

verkiezingsposter web2014

Rudy Reker genomineerd voor titel 'Raadslid van het jaar'

Eindhoven 9 januari 2017 Wij zijn als LPF fractie heel trots op onze fractievoorzitter Rudy Reker die een van de drie genomineerden was voor de Eindhovense titel "Raadslid van het jaar".  Hij heeft met een zeer ruime meerderheid de meeste internetstemmen binnengehaald van de drie genomineerden, maar bij de andere categoriën kwam hij net tekort om de titel binnen te slepen. Wij willen iedereen bedanken die op Rudy Reker heeft gestemd.

http://www.raadslidvanhetjaar.nl/ 

(...) Behalve Thijs waren ook Rudy Reker van de LPF en VVD'er Joost de Jong genomineerd voor de titel die dit jaar voor de negende achtereenvolgende keer werd uitgereikt. (...)  

Wij feliciteren Rik Thijs (GroenLinks) met de titel "raadslid van het jaar" en Thomas Reijnaerts (D66) met het behalen van de titel "talent van het jaar".

(Rudy Reker) Dat ik ben genomineerd heb ik mede te danken aan mijn uitstekende fractiegenoten, Tjerk Langman, Mari Nijs, Lilian Reker-Wiebers, Tiny Oosterbosch en de bestuursleden Charles Stroek en Paul Verhaegh.

9/1 Eindhovens Dagblad

9/1 Studio 040

 

Gravatar
Len
Niet jokken
Rudy fractiegenoten Langman ,Nijs , Wiebers etc. Dit zijn geen fractiegenoten. Je zou willen dag de LPF zoveel zetels had.
-1
Gravatar
ad
Niet gejokt Len!
De Lijst Pim Fortuyn (LPF) heeft officieel 1 raadslid en dat is Rudy Reker. Dat had je goed gezien Len. Maar de LPF-fractie heeft daarnaast beëdigde 'burgerraadslede n' of 'commissieleden' en bestuursleden die ook meedenken over politieke zaken. Een raadslid kan dat werk nooit allemaal alleen doen, omdat er veelal meerdere vergaderingen en bijeenkomsten zijn die op hetzelfde tijdstip en op verschillende locaties plaatsvinden. Wellicht is lid worden van de LPF ook iets voor jou Len?
1
Laat reactieformulier zien