Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

 

Parkeerplaatsen De Splinter / Henri Dunantpark


6 februari 2018

Rondvraag

In 2016 is speelpark De Splinter aan het Henri Dunantpark uitgeroepen tot een van de geluksplekken van Eindhoven. Zeker in de zomermaanden komen er veel gezinnen recreëren en genieten van alles wat De Splinter te bieden heeft. Het speelpark is al jaren een groot succes. Maar dit succes heeft ook een keerzijde.

De parkeerdruk op de Rode Kruislaan en de wijk Woenselse Heide neemt snel toe nu steeds meer mensen hun weg weten te vinden naar De Splinter en het naastgelegen Henri Dunantpark. Graag zouden Bewonersplatform Woensel-Noord en De Splinter zien dat er parkeerplaatsen worden gerealiseerd op het overwoekerde grasveld tegenover de ingang van De Splinter. Dit veld heeft al jaren geen functie, wordt door recreanten niet gebruikt en is omzoomd met bomen en struiken waardoor het aan het zich wordt onttrokken. Het lijkt de LPF een ideale plek om wat extra parkeergelegenheid te creëren om zo de parkeerdruk aan de Rode Kruislaan en de naastgelegen wijk te verminderen.

1. Bent u het met ons eens dat de parkeerdruk aan de Rode Kruislaan en de wijk Woenselse Heide toeneemt door de bezoekers van De Splinter en het Henri Dunantpark?

2. Bent u bereid om over bovengenoemd plan na te denken om zo meer parkeerplaatsen te creëren?

3. Hebt u eventueel nog andere opties om extra parkeerplaatsen te creëren?

Tjerk Langman

Commissielid Lijst Pim Fortuyn Eindhoven

 

Laat reactieformulier zien