Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

 

Rudy Reker, geboren en getogen in Eindhoven, voormalig ondernemer, oprichter van de Eindhovense Lijst Pim Fortuyn en 12 jaar als fractievoorzitter in de Eindhovense gemeenteraad aanwezig.

Voor de vierde keer op rij mag ik de kandidatenlijst aanvoeren voor de Lijst Pim Fortuyn Eindhoven. Als u het mij vraagt is de LPF-fractie ook niet meer weg te denken uit de Eindhovense politiek. Wij zijn dan ook één van de twee partijen die al tien jaar op rij hebben gezegd dat zowel het ambtelijk- als het financieel beleid van de Gemeente Eindhoven sterk voor verbetering vatbaar is. Met deze laatste woorden is het grote probleem heel voorzichtig weergegeven en na tien jaar is er dan eindelijk de erkenning van de media en andere partijen. Zij konden ook niet meer anders.

Maar los van de normale politieke agenda, met momenteel het slechtste college aller tijden zijn er in de loop der jaren steeds meer burgers die onze fractie weten te vinden en om raad vragen omdat zij zich niet vertegenwoordigd voelen of niet serieus worden genomen door het college of vast lopen in de ambtelijke bureaucratie. Is dit niet in de sociale sector, dan gaat het wel over bestemmingsplannen, de infrastructuur, de (on)veiligheid, overlast bij kamerverhuurpanden of andere zaken die bij Eindhovense inwoners hoog zitten. Al met al zaken waar zeer veel tijd en aandacht in gaan zitten. Maar laat u zich daarvan niet weerhouden om indien noodzakelijk een beroep te doen op mijn fractie. Wij doen dat graag voor u.

Niet voor niets ben ik al twee jaar op rij, 2016 en 2017 genomineerd als Raadslid van het Jaar met de meeste stemmen van Eindhovense burgers. En daar doen wij het uiteindelijk voor. Ik heb slechts één vraag aan u als stemgerechtigde in Eindhoven. Ga alsjeblieft op 21 maar a.s. stemmen en geef uw stem aan de Lijst Pim Fortuyn Lijst 9. Met meer mensen in de raad en wellicht ook in het college kunnen wij nog meer voor u en onze stad betekenen. Ik reken op u!

 

 

Laat reactieformulier zien