Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Jonge Fortuynisten maken een doorstart

Foto: Carlo van Remortel, voorzitter

Juli 2018

Geachte leden, donateurs en Jonge Fortuynisten,

Het waren niet alleen studenten van hogescholen en universiteiten uit heel Nederland, die zolang wij in de gemeenraad van Eindhoven zijn vertegenwoordigd (v.a. 2006), regelmatig om studieredenen om een interview verzochten. Zelfs een journalist van de Japanse media hebben wij op onze fractiekamer mogen begroeten om meer van het gedachtegoed van Pim Fortuyn te weten te komen. Ook de Afrikaner Volksparty heeft meerdere interviews met raadsleden gehad, net zoals de nationale radio en TV die onze fractie regelmatig weten te vinden. Denk hierbij ondermeer aan Astrid Joosten met het programma ‘Kanniewaarzijn’.Dat hebben wij altijd met veel enthousiasme gedaan. Momenteel ligt er weer een aanvraag van de Afrikaner Volksparty voor een interview. Helaas wordt de naam Pim Fortuyn, destijds toch de beoogd minister president van Nederland en zijn politieke doch roerige historie niet of nauwelijks in Nederlandse studieboeken genoemd. Dat betreuren wij ten zeerste.

Maar ook regelmatig is ons de vraag gesteld of men lid kon worden van de Jonge Fortuynisten. Een jongerenbeweging die in hoogtijdagen meer dan 1000 betalende leden uit heel Nederland had. Vanuit deze vraag hebben wij het verzoek gehonoreerd om de Jonge Fortuynisten een doorstart te laten maken, om jongeren tot 30 jaar méér bij de Nederlandse politiek te betrekken. Niet alleen in Breda en Eindhoven maar in heel Nederland. Zie hier het artikel uit BredaNieuws met een foto van Carlo van Remortel als voorzitter van de Jonge Fortuynisten.

De opzet van de Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is om het nieuwe bestuur van de Jonge Fortuynisten (JF) als politieke beweging op weg te helpen en daarna zal de JF zelfstandig en geheel onafhankelijk van de LPF Eindhoven het gedachtegoed, waar vele Nederlandse mensen van alle partijen met weemoed aan terug denken, verder gaan verspreiden. Misschien komt het dan toch nog goed in ons land.

Redactie Lijst Pim Fortuyn Eindhoven

 

Persbericht Jonge Fortuynisten

Ja, ik wil lid worden van de lijst Pim Fortuyn

Ja, ik wil lid worden van de Jonge Fortuynisten (tot 30 jaar)

Ja, ik wil nu een donatie storten

BredaNieuws

Afrikaner Volksparty

Afrikaner Volksparty

Kanniewaarzijn

 

 

 

Laat reactieformulier zien

Deel deze pagina