Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Veertigduizend euro voor nieuwe Piet

12 september 2020

Nadat het Eindhovens college van B&W éénzijdig de beslissing had genomen dat Zwarte Piet in Eindhoven niet meer welkom was had het college gedreigd om anders de subsidie voor de jaarlijkse intocht van ca. 20.000 euro in te houden. Dus stond het intochtcomité, die al decennialang de intocht tot een succes had gemaakt, voor de onmogelijke taak om daar een mouw aan te passen.

De gemeente beloofde het intochtcomité daarin bij te staan met een social designer, een communicatieadviseur en een make-up artiest. Afgezien dat het resultaat, in de ogen van veel inwoners van onze stad en ook vanuit heel Nederland bedroevend is heeft dit gedram van een zeer kleine minderheid, ons als belastingbetalers weer veertigduizend euro gekost. (40.000,00)

 

Inmiddel weten wij allemaal dat deze cultuurdrammers ook hier niet tevreden mee zijn. Ondertussen gaat de Gouden Koets door het gedram het museum in. De vraag rijst dan van welke Staatsman in dit land durft nu eens te roepen. Genoeg is Genoeg?  

Maar wellicht is het Eindhovens college bereid om dit van hun eigen salaris terug te betalen. Dat gaan we binnenkort toch eens aan hen vragen.

 

 

https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/09/bizar-faalactie-nieuwe-pieten-in-eindhoven-heeft-40-000-euro-gekost/#

https://www.guldencourant.nl/index.php/2020/09/13/kosten-van-nieuw-ontwerp-eindhovense-glitterpieten-liepen-op-tot-veertigduizend-euro/  

https://studio040.nl/nieuws/artikel/kosten-nieuwe-eindhovense-pieten-verdelen-raad  

 

 

 

 

 

 

Gravatar
Joop Koehler
Zwarte Piet
Zwarte Piet moet gewoon blijven en we moeten ophouden met de tegenstanders in gesprek te gaan.
Over en uit !

4
Laat reactieformulier zien