Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Fractievoorzitter

  
Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Damian Dassen
Fractiemedewerker

  


Tom van Nuenen
Fractiemedewerker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Benzine op de bon - 1974

Tijdens de Golfoorlog in 1974 was de benzine op de bon. Mijn voorraadtanks waren boordevol. In de werkplaats werden alle afspraken afgezegd en de monteurs stonden al weken duimen te draaien. In de shop verdiende ik meer aan kranten en rookwaren dan in de werkplaats en benzinepomp samen. Wij kregen geen cent compensatie, terwijl alle kosten zonder uitstel van betaling doorgingen.

Tja... op maandagmorgen over de volle breedte op de voorpagina van het Eindhovens Dagblad stond een redactioneel artikel dat ik uit protest tegen het onzinnig besluit van Minister President Joop Den Uijl (PvdA) benzine ging verkopen zonder bon. De wachtrij groeide snel naar meer dan 800 meter en met 6 man werden de klanten toen geholpen. Ondertussen stond de politie het verkeer te regelen. Scan0137 2Veel media en de volgende dag een opname voor het NOS journaal met Harmen Siezen (de latere NOS nieuwslezer) als reporter. Toen was deze flauwekul van bonnen snel voorbij.