Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Fractievoorzitter

 
Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Damian Dassen
Commissielid Lijst Pim Fortuyn.
Bestuurslid
Jonge Fortuynisten

Jonge Fortuynisten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Stef Kleine Staarman
Voorzitter
Jonge Fortuynisten 

 

 

 

 

 

 

 

 
Timo Hoogerwaard
Secretaris
Jonge Fortuynisten

 

 

Pim Fortuyn over het Israël / Palestina conflict.

 
Bijzonder hoe actueel Fortuyn nog steeds is, en de situaties waar hij over spreekt zeker nu.
 
18 oktober 2023
 
Volgens Fortuyn moeten we meer in het midden blijven en geen kanten kiezen wat steeds het geval is ook nu weer 21 jaar later.
 
Bijna profhetische woorden van Pim wederom.
 
Fortuyn schreef ook het boek "50 jaar Israël hoe lang nog?"
 
Zeer belangrijke scherpe visie op wereldproblemen die hij zag, maar iedereen liever wil ontwijken.Problemen die uiteindelijk ook onze kant steeds weer opkomen en inmiddels hier ook zijn, alleen meer onderhuids, Moslims staan ook hier tegenover Joden en Westerlingen die het opnemen voor Israël.
 
De omringende Islamitische landen die de Palestijnen steunen, zijn ook weer gevaarlijk voor een wereldprobleem, of oorlog.Je moet er niet aan denken dat de VS, Rusland en China zich er ook nog mee gaan bemoeien.
 
De puinhoop is er helaas na al die jaren nog steeds niet beter op geworden, en dat alles voor een lap grond en geloof.Zoveel onnodige doden en mensenleed, wanneer gaan die mensen eens normaal doen daar?Dat Fortuyn daar zoveel over schreef en zijn mening gaf, was erg goed, we moeten bemiddelen en diplomatiek blijven praten zonder bommen en onschuldigen doden, maar juist de terroristen precies aanpakken.
 
Helaas heeft het na zijn dood ons niet verder gebracht tot echte vrede en begrip. De wereld lijkt alleen maar harder geworden, en de conflicten met de Islam groter wat hij voorspelde.