Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Fractievoorzitter

 
Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Damian Dassen
Commissielid Lijst Pim Fortuyn.
Bestuurslid
Jonge Fortuynisten

Jonge Fortuynisten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Stef Kleine Staarman
Voorzitter
Jonge Fortuynisten 

 

 

 

 

 

 

 

 
Timo Hoogerwaard
Secretaris
Jonge Fortuynisten

 

 

Stadsgezant laat het afweten

22 november 2023

Gisterenavond was de vertoning van stadsgezant van Kessel een teleurstellende en gĂȘnante vertoning.

De avond begon goed waar raads- en commissieleden in hun eerste termijn goede vragen stellen over het betreffende voorstel. Er waren verwachtingen voor verduidelijkende antwoorden, maar al snel bleek dat de stadsgezant moeite had met het beantwoorden van de gestelde vragen. Haar onvermogen om fatsoenlijk te reageren op duidelijke en belangrijke vragen van de commissie was zorgwekkend.

Het was opvallend dat de stadsgezant niet in staat was om de gestelde vragen te begrijpen of er passend op te antwoorden. Het gebrek aan begrip leidde tot verwarring en soms verkeerde reacties. Zelfs enkele raadsleden moesten af en toe ingrijpen om haar te helpen bij het beantwoorden van vragen, wat de ernst van de situatie alleen maar benadrukte. Het werd steeds duidelijker dat de stadsgezant niet alleen moeite had met de inhoud van de vragen, maar ook met het interpreteren ervan.Haar lichaamstaal maakte meteen duidelijk dat ze gespannen stond van overweldiging en ongemak, wat de hele vertoning pijnlijker maakte.

De vraag die nu centraal staat, is hoe dit kon gebeuren. Als vertegenwoordiger van het college is het essentieel dat de stadsgezant beschikt over een grondige kennis van haar portefeuille en in staat is om op een samenhangende en duidelijke manier over te communiceren. Het is van het grootste belang dat een dergelijke vertoning niet opnieuw plaatsvindt.

Het is cruciaal dat de stadsgezanten beschikken over de juiste vaardigheden, kennis en communicatieve capaciteiten. Een grondige evaluatie van de kwalificaties en vaardigheden van onze vertegenwoordigers is noodzakelijk om het vertrouwen in het openbaar bestuur van onze stad te behouden.

Damian Dassen, commissielid Lijst Pim Fortuyn