Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Gay Krant: ‘Vagevuur sluit deuren’


Volgens de website van het Roze Circuit Eindhoven zou Het Vagevuur op 5 november 2008 haar laatste avond hebben. Aanleiding zijn de raadsvragen van de LPF Eindhoven. Deze vragen kregen nationale aandacht in het tv-programma Netwerk. Dit leverde bij Het Vagevuur een lawine aan negatieve telefoontjes met bedreigingen op.

De LPF Eindhoven is maar een éénmansfractie. Andere fracties worden volgens het Roze Circuit nu echter gedwongen ook kleur te bekennen. Het Vagevuur komt voort uit de actiegroep De Roze Driehoek. Het pand (Het Vagevuur) was eerst gevestigd in een Eindhovense volkswijk. Onder druk van de wijkbewoners moest men verhuizen. Met hulp van de gemeente kon het pand op een industrieterrein worden gehuurd. Een van de vrijwilligers kon als I/D-kracht (gesubsidieerde baan) aan de slag en werkt daar nog steeds. Hieraan komt nu voorlopig een einde. Voorlopig, op de site van Het Vagevuur staat de mededeling "Stay Tuned - Things will change in 2009!'. http://www.gk.nl/index.php?id=9&a=bericht&bericht=5497 Gay Krant 5 november 2008 

Laat reactieformulier zien