Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Gay Krant: Het Vagevuur onder vuur

De Eindhovense homovereniging Het Vagevuur ligt onder vuur. De plaatselijke raadsfractie van de LPF maakt zich druk om de indirecte ondersteuning die Het Vagevuur ontvangt van de gemeente.

Rudy Reker (LPF) laat in schriftelijke vragen weten dat Het Vagevuur volgens de eigen website een stichting is ‘die initiatieven ondersteunt binnen de ‘perverse’ homosubcultuur, door ruimte ter beschikking te stellen voor individuen en groepen om hun ‘abnormale’ seksuele fantasieën te ondergaan’. Het stoort de LPF dat op kosten van gemeente mensen te werk zijn gesteld bij Het Vagevuur. Reker laat weten dat hij geen bezwaar zou hebben tegen het te werk stellen van krachten bij een ‘normale homobelangenorganisatie zoals het COC’, maar hij heeft moeite met een club als Het Vagevuur. Reker: “Het gaat om louter een seksclub waar extravagante seksfeesten worden georganiseerd. Daarom is het, net als voor elke andere seksclub, niet passend om dit als gemeente direct of indirect te ondersteunen.” Reker wil tevens weten of de berichten kloppen dat het pand van Het Vagevuur aan de Kanaaldijk door de gemeente wordt gesubsidieerd. http://www.gk.nl/index.php?id=9&a=bericht&bericht=5463 Bron: Gay Krant 27 oktober 2008

Laat reactieformulier zien