Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Fractievoorzitter

 
Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Damian Dassen
Commissielid Lijst Pim Fortuyn.
Bestuurslid
Jonge Fortuynisten

  


Tom van Nuenen
Commissielid

     Jonge Fortuynisten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Stef Kleine Staarman
Voorzitter
Jonge Fortuynisten 

 

 

 

 

 

 

 

 
Timo Hoogerwaard
Secretaris
Jonge Fortuynisten

 

 

NOVA TV: Trots op EindhovenIn week 27 zijn er in diverse plaatsen van ons land opnamen gemaakt voor de NOVA TV uitzending van zaterdag 5 juli. Men heeft in dit land gezocht naar gemeenten waar in navolging van het 'leefbaar' succes in 2002, nu de naam vastgelegd is van 'Trots op .......' Zo ook in Eindhoven.

Natuurlijk gaat onze voorkeur in heel het land, maar ook in Eindhoven uit naar de huidige naam Lijst Pim Fortuyn. Maar omdat bij lopende rechtszaken niets zeker is, is het goed om een andere naam of meerdere namen achter de hand te hebben. Eén van de 'uitgelekte' namen is 'Trots op Eindhoven', waarbij niet vaststaat dat deze naam het dan ook wordt, indien de naam Lijst Pim Fortuyn niet meer gebruikt mag worden. Het partij programma in combinatie met het charisma van de lijsttrekker zal bepalend zijn. Ook de PVV van Geert Wilders kan een alternatief zijn of wellicht 'Reker en de Rekels'. Maar nu de naam 'Trots op Eindhoven' vastligt, kan er in elk geval niemand anders mee aan de haal.

De NOVA uitzending is hier nog een keer te bekijken:

http://novatv.nl/index.cfm?ln=nl&fuseaction=videoaudio.details&reportage_id=6175 

Nova TV

8 juli 2008