Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Fractievoorzitter

 
Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Damian Dassen
Commissielid Lijst Pim Fortuyn.
Bestuurslid
Jonge Fortuynisten

Jonge Fortuynisten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Stef Kleine Staarman
Voorzitter
Jonge Fortuynisten 

 

 

 

 

 

 

 

 
Timo Hoogerwaard
Secretaris
Jonge Fortuynisten

 

 

Bekijk dit bericht op LaatsteNieuws.nlLPF-ers willen opheffing ongedaan maken

Door onze redactie Politiek - Op 17 augustus heeft een ledenvergadering van de Lijst Pim Fortuyn besloten over de opheffing van de partij, maar de lokale fracties van de LPF in Eindhoven, Den Haag en Duiven willen dit ongedaan maken.


Volgens de LPF-ers ging er organisatorisch en juridisch van alles mis en is er daardoor een niet rechtsgeldig besluit genomen tot opheffing van de partij.

Inmiddels is het bestuur aangeschreven door de LPF-vertegenwoordigers in de gemeenteraden om de genomen beslissing tot opheffing van de politieke vereniging vrijwillig op te schorten. Indien zij dit niet zullen doen, zal de advocaat van de heren in kort geding eisen uitvoering van het opheffingsbesluit op te schorten.Beste mensen, geachte leden en oud-leden van de Politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn en alle andere Nederlanders,

In het bijzonder geldt dit ook aan hen, die zich grote zorgen maken over de toekomst van ons land. Mijn naam is Rudy Reker, fractievoorzitter van de Lijst Pim Fortuyn in de Eindhovense gemeenteraad. Daarbij ben ik één van de velen die wensen en ervoor vechten om de landelijke Politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn – die door Pim Fortuyn zelf is opgericht – te behouden en dit in tegenstelling tot het huidige bestuur, bestaansrecht wil geven, door het verder uit te bouwen. Ons land vraagt er dringend om, dat het gedachtegoed van Pim Fortuyn eindelijk eens tot uitvoering wordt gebracht.

M.a.w. ons land moet worden teruggegeven aan de burgers. Daarmee kunnen we nu al – in navolging van de huidige zeer succesvolle 5 gemeenteraadsfracties – bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen mee beginnen. Onder voorbehoud van alle andere opties – zoals het Parlement en PS – zijn de gemeenteraden mogelijk, bovendien is het haalbaar en met uw hulp ook uitvoerbaar.

Waarom wij allen persé de originele vereniging en de naam van deze partij willen behouden is omdat – in tegenstelling tot alle andere alternatieven – de partijnaam Lijst Pim Fortuyn in de politieke wereld goud waard is. Iedereen kent de naam en doelstellingen nog die Pim Fortuyn voorstond. Nog belangrijker is dat vele landgenoten zich hierin konden vinden. Juist daarom is de marketingwaarde van deze politieke vereniging zo groot en dat mogen we niet van ons laten afnemen. Wij gaan door, totdat wij bereikt hebben wat we allemaal willen bereiken.

Zojuist heb ik bericht ontvangen van het ‘’laatstenieuws.nl’’. Zij hebben een persbericht opgepikt en iedereen kan zijn/haar commentaar hierop geven. Maak hier s.v.p. gebruik van en stuur dit bericht dan ook naar zoveel mogelijk mensen door.

Bedankt en mogelijk tot ziens als lid van de doorstartende Politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn.

http://www.laatstenieuws.nl/2007/10/04/lpf-ers-willen-opheffing-ongedaan-maken/

http://www.laatstenieuws.nl

Met vriendelijke groet,

Rudy Reker, fractievoorzitter Lijst Pim Fortuyn Eindhoven

www.lijstpimfortuyneindhoven.nl

www.rudyreker.nl

Lijst Pim Fortuyn Eindhoven

6 oktober 2007