Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

ED: Duidelijkheid over cameratoezicht


Het invoeren van camera's op het Stratumseind in Eindhoven mag niet lijden onder de uitge­stelde discussie over cameratoe­zicht in de stad. Dat vindt de frac­tie Lijst Pim Fortuyn (LPF). Raadslid R. Reker heeft raadsvra­gen gesteld naar aanleiding van een bericht in deze krant. Daarin meldt de Vereniging Horecabelangen Stratumseind (VHS) dat ze hoopt dat burgemeester Sak­kers zijn belofte voor cameratoe­zicht in de horecastraat nakomt. De horecaondernemers zouden daarvoor veilig glas moeten in­voeren. Volgens de VHS is dat ge­beurd.

Reker stelt dat de LPF al eerder heeft gezegd dat het uitstellen van het debat over cameratoe­zicht niet ten koste mag gaan van lopende projecten en de vei­ligheid in de stad. Hij wil weten of en welke afspraken er tussen de horeca en gemeente zijn ge­maakt, en wanneer de camera's worden ingevoerd. Bron: Eindhovens Dagblad 5 september 2006
 

Laat reactieformulier zien