Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Omroep Brabant: Ottenbad gepikeerd na uitlatingen LPF-raadslid


EINDHOVEN - De beheerder van het Ottenbad in Eindhoven voelt zich gepikeerd door de uitlatingen van raadslid Rudy Reker van de LPF. Die zei eerder dat het zwembad zich bedient van apartheid, door recreatiezwemmers niet meer toe te laten op donderdagavond en een 'groep moslimmannen' wel.

Volgens de beheerder sluit die aanpak juist uitstekend aan op de pogingen van de gemeente Eindhoven om allochtonen meer aan het sporten te krijgen. Daarbij is het de bedoeling dat ze stap voor stap ook met autochtone stadsgenoten gaan sporten. Een vergelijkbare aanpak met vrouwen en kinderen van buitenlandse afkomst werkt goed, aldus de beheerder. Het Ottenbad laat de groep buitenlandse mannen juist een uur op de donderdagavond zwemmen, omdat dat uur weinig populair was. Op de site [LINK] van Omroep Brabant kunt u reageren op dit bericht en zijn reacties van andere bezoekers te lezen. http://www.omroepbrabant.nl/forum.aspx?id=14311 18-9-06 Omroep Brabant

Laat reactieformulier zien