Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

ED: Hinder door Klokgebouw-feesttrillingen


donderdag 23 april 2009 Het Klokgebouw op Strijp S in Eindhoven EINDHOVEN - Mensen in Woensel-West in de buurt van de Eindhovense rondweg, trillen 's nachts steeds vaker zowat hun bed uit door de stampende muziek met zware bassen die in het Klokgebouw wordt gespeeld. Dat komt doordat er steeds meer vergunningen worden gegeven voor feesten in dit voormalige Philipspand. De fractie van Lijst Pim Fortuyn in de Eindhovense gemeenteraad vraagt zich af of dat allemaal zomaar kan.

Fractievoorzitter Rudy Reker heeft hierover schriftelijke vragen gesteld aan het college van B en W. Volgens Reker gaat het om feesten die rond middernacht beginnen en pas tegen 8 uur 's ochtends ophouden. Niet alleen is er vantevoren al veel overlast als de geluidsinstallatie getest wordt, ook na afloop ondervindt de buurt veel hinder. Feestbezoekers op weg naar huis, of op zoek naar drugsdealers lopen de wijk in. Ze maken herrie en laten rommel achter. Sommigen zetten zelfs hun tentje op in het plantsoen aan de Anthony van Leeuwenhoeklaan. Volgens Reker kan de politie niet optreden tegen de overlast omdat er vergunningen voor de feesten zijn verstrekt. Reker wil nu van het college weten hoe dat zit.Laat reactieformulier zien