Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

LPF pleit voor camera's bij Ouverture


donderdag 06 augustus 2009 EINDHOVEN - Bij winkelcentrum de Ouverture en in het Aanschotpark in de Eindhovense wijk Blixembosch moeten camera's komen. In de strijd tegen de aanhoudende overlast van groepen jongeren moet ook een samenscholingsverbod gaan gelden op verschillende plekken in de wijk. Dat vindt de fractie van de Lijst Pim Fortuyn in de Eindhovense gemeenteraad. De LPF heeft het college van B en W schriftelijke vragen gesteld over de kwestie. Dergelijke vragen worden door het college binnen enkele weken ook schriftelijk beantwoord.

De reeks incidenten van de laatste weken waren voor de LPF aanleiding om nog eens fel van leer te trekken tegen het -in hun ogen- falende veiligheidsbeleid. Volgens de LPF heeft het allemaal met politieke onwil te maken dat nog geen hardere maatregelen zijn getroffen. 'Daardoor moet de politie zich laten vernederen door laffe jeugdgroepen die de leefbaarheid bewust verzieken', aldus de brief aan het college. LPF heeft het over incidenten waarbij onder meer een auto op zijn kant gezet werd en met volle blikjes en flesjes bier werd gegooid en over een flinke vechtpartij eind juli. http://www.ed.nl/regio/eindhovenstad/5348917/LPF-pleit-voor-cameras-bij-Ouverture.ece#reageren Wat niet op internet is te lezen maar wel in de papieren uitgave van het ED is het volgende: De politie bevestigt de incidenten. ‘Maar er is geen trend dat het weer erger wordt met de overlast bij Ouverture. Dat komt doordat we nog steeds extra surveilleren’, aldus een woordvoerster. Maar volgens LPF-voorman Reker duurt de overlast voort ondanks politie-aanwezigheid. Ook strenger straffen is volgens hem noodzakelijk. Hij wil bijvoorbeeld dat scooters in beslag genomen worden. Incidenten??

Laat reactieformulier zien