Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Zomeravond rumoer

Voor u gelezen op de opiniepagina van het ED

zaterdag  1 augustus
Zomeravond rumoer Een avond deze week liep ik met mijn zoon naar het Ouvertureplein in Blixembosch om een ijsje te halen. Op het plein is onrust, veel jongeren bij de cafetaria, politiemensen die proberen om de jeugdigen enigszins te doen doordringen van realiteit en normale omgang, hetgeen niet makkelijk was, aangezien er nog meer politie-auto's zich meldden. Rumoer liep op en blijkbaar niemand die zich geroepen voelt om op de rem te gaan staan.

De volgende ochtend op weg naar mijn werk fiets ik door het Aanschotpark alwaar ik een mevrouw bezig zie lege bierflesjes in de bekende blauwe kratjes te stoppen. Feestje gehad, probeerde ik nog luchtig, maar deze mevrouw had er haar buik vol van dat onze jeugdigen die 's avonds dit park bevolken er zich maar niets aan gelegen laten om hun troep op te ruimen. Zij doet dat wel, terwijl ze vermeldde dat er gisteravond opnieuw politie nodig bleek om bij de zomerse temperaturen de opgewonden standjes te temperen. Gelukkig zijn mensen als deze mevrouw er ook, maar over twintig jaar: zijn het dan de jeugdigen van vandaag die zich druk maken over de vervuiling van hun wijk en hun park? Ben benieuwd! M, Eindhoven Eindhovens Dagblad De volledige naam van de inzender is door de redactie op deze website weggelaten

Laat reactieformulier zien