Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

LPF wil aanbesteding brandweerwagens in regio

       
15-10-2009
 
De LPF in Eindhoven heeft het college gevraagd om haar voornemen voor de aankoop van een serie tankautospuiten bij een Duits bedrijf te herzien. De oppositiepartij vindt dat de brandweerauto's in tijden van recessie beter in de regio beter kunnen worden geproduceerd door DAF en Gemco uit Son. De regiogemeenten willen deze wagens voor miljoenen euro's in Duitsland kopen.

De auto's van Gemco op een DAF-onderstel zouden kwalitatief beter zijn, maar vanwege de hogere prijs zijn afgevallen. De LPF vindt dit moeilijk te verteren aangezien duizenden werknemers uit de auto-industrie in de regio door werktijdverkorting verplicht thuis zitten. De LPF heeft het college verzocht om de randgemeenten zover te krijgen het aanbestedingsbesluit opnieuw te bestuderen. http://www.dezendervooreindhoven.nl/actueel/nieuws/lpf-wil-aanbesteding-brandweerwagens-in-regio

Laat reactieformulier zien