Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Winkeliers Vaartbroek zijn vervuiling beu

vrijdag 16 juli 2010 
 
EINDHOVEN - Winkeliers in de wijk Vaartbroek zijn de vervuiling op het plein in hun winkelcentrum helemaal beu. De vuilnisbakken op het Wijngaardplein worden volgens hen maar zeer zelden geleegd, wat tot veel zwerfafval leidt. De eigenaar van het winkelcentrum is van mening dat het om openbare ruimte gaat en dat daarom de gemeente Eindhoven verantwoordelijk is voor het schoonhouden van het plein. De gemeente vindt echter dat de winkeliers zelf verantwoordelijk zijn.

Dit schrijft de fractie van de LPF in een toelichting op raadsvragen aan het college van burgemeester en wethouders. "Dit is al jaren een probleem, maar er komt nooit een structurele oplossing", zegt M. Raats, eigenaar van een dierenspeciaalzaak aan het plein. "Wij kunnen die bakken niet zelf gaan legen. We hebben niet eens sleutels", vertelt J. de Vaal, eigenaar van een kapsalon. http://www.ed.nl/regio/eindhovenstad/6989572/Winkeliers-Vaartbroek-zijn-vervuiling-beu.ece

Laat reactieformulier zien