Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden
Lijst Pim Fortuyn

Rudy Reker
Rudy Reker
Fractievoorzitter


Tjerk Langman
Raadslid


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid


Mari Nijs
Commissielid

6. Dennis Klein Web
Dennis Klein
Commissielid 
Jonge Fortuynisten


Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

PERSBERICHT

Eindhoven, 1 juni 2015


Nieuwe voorzitter Lijst Pim Fortuyn Eindhoven (LPF)

In de Algemene Ledenvergadering van 29 mei jl. is de heer Charles Stroek (68) unaniem gekozen tot nieuwe voorzitter van de politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven. Hij volgt hierdoor de heer Rudy Reker op, die sinds de oprichting van de Eindhovense afdeling in 2004 onafgebroken voorzitter is geweest naast zijn functie als fractievoorzitter. De heer Stroek was eerder raadslid voor deze partij van 2010 tot 2014. Nadien was hij bestuurslid Algemene Zaken bij de LPF en adviseur van de fractievoorzitter.

De heer Stroek is werkzaam geweest in het groot winkelbedrijf, de rederijsector en het bankbedrijf. Hij heeft in Eindhoven vele jaren van bestuurlijke ervaring opgebouwd in een grote verscheidenheid van stichtingen* en instellingen*. De nieuwe voorzitter zal zich met name gaan richten op het strategisch beleid van de LPF, de ledenbehartiging en het opereren in netwerken.

*Voormalig:   voorzitter Stichting Theaterplan Eindhoven, vicevoorzitter Stichting Jeugd Cultuur Fonds, lid Raad    van Toezicht SSA van de Technische Universiteit Eindhoven, bestuurslid Stichting Duurzaam   Eindhoven, bestuurslid Stichting Jazz in Lighttown en bestuurslid Stichting Marcus van Eindhoven   Fonds.
*Momenteel:   Voorzitter Stichting Edison Jazz & World Awards Eindhoven.

 

1/6 Eindhovens Dagblad

1/6 Studio 040

 

Laat reactieformulier zien