Politiek Beleidsplan

De politieke vereniging Lijst Pim Fortuyn Eindhoven is in 2004 opgericht vanuit de landelijke partij die in 2002 vanuit het niets met 26 zetels in de Tweede Kamer kwam.
Maar ...wat doen en willen  wij in Eindhoven? (Lees verder)

Fractieleden Lijst Pim Fortuyn


Rudy Reker
Fractievoorzitter


Petra Strijbos-Nijs
Commissielid

  
Mari Nijs 
Commissielid

 Willie van Veen
Commissielid

  
Reker-Lilian Wiebers
Fractiemedewerkster 


Carlo van Remortel
Voorzitter
Jonge Fortuynisten  

Beste Rudy,

Eindhoven 14 januari 2010 Noot: redactie Het is ondoenelijk en net geen dagwerk, om alle berichtjes van dankbare mensen uit onze stad op deze site te zetten. Maar soms maakt de webmaster een uitzondering omdat het toch altijd weer fijn is als mensen hun dankbaarheid tonen voor de inzet van onze fractie. Want ook een raadslid is maer une gewone mens. Onderstaand bericht kwam vanavond per mail bij de redactie binnen.

Beste Rudy Hierbij wil ik je toch wel bedanken voor het inzetten voor de ouverture, ook ik lees natuurlijk de krant en ben dan ook zeker op de hoogte van het een en het ander. Ik vind 't echt super dat er nu (als t goed is) er stappen worden ondernomen en mede ook dankzij jou. Op dit moment is het er rustig dus misschien hebben ze (de jongelui) er ook iets van geleerd dat er stukken in de krant staan. Fijn dat er cameratoezicht komt en 'n scooterverbod. Mijn ouders weten niet wat hun overkomt nu het er zo rustig is, zij stonden echt op 't punt om daar weg te gaan. Hopelijk is dat niet nodig en kunnen ze daar nog fijn vele jaren wonen.

Vele groeten van een bezorgde dochter xxxxx De afzender bij de redactie bekend